Dagopvang

Bij Kibeo krijgt je kindje de ruimte om zich te ontwikkelen en gaat het samen met vriendjes op ontdekking. Lekker spelen in de uitdagende speelhoeken en zoveel mogelijk buiten op het groene speelplein! We houden zoveel mogelijk het ritme van thuis aan, zodat je kindje zich snel vertrouwd voelt. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Van blije baby tot ontdekkende dreumes tot nieuwsgierige peuter!

Voorschoolse- en buitenschoolse opvang

Na een intensieve dag op school, kan je kind bij onze BSO nieuwe talenten ontdekken, lekker knutselen, spelen en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek, samen met vriendjes spelletjes doen, een leuke workshop volgen of buiten spelen op het grote groene plein. In overleg kan alles, want zo gaat het thuis vaak ook.

Of je nu meer rust nodig hebt in de ochtendroutine of als gezin juist zorgeloos wilt thuiskomen aan het einde van de dag: wij richten de opvang in zoals die bij jullie past. Omdat we om 7.00 uur al open zijn, heb je alle tijd om je kind eerst bij ons te brengen en daarna relaxt naar je werk te gaan. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas is. Na schooltijd zijn we zelfs tot na 18.30 uur geopend. Maak je wensen kenbaar en wij regelen het!

Vakantieopvang

BSO bij Kibeo is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

We vieren dan de VakantiemiX. Een uitdagend en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, gezonde hapjes maken en experimenten en proefjes doen. Tijdens de VakantiemiX kan je kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf je kind voor elke vakantie in via het Ouderportaal.