Dagopvang

Bij Kibeo krijgt je kindje de ruimte om zich te ontwikkelen en gaat het samen met vriendjes op ontdekking. Lekker spelen in de uitdagende speelhoeken en zoveel mogelijk buiten op het groene speelplein! We houden zoveel mogelijk het ritme van thuis aan, zodat je kindje zich snel vertrouwd voelt. Je kind krijgt een eigen plekje in een vaste groep en leert zo de pedagogische medewerkers en de andere kinderen goed kennen.

Van blije baby tot ontdekkende dreumes tot nieuwsgierige peuter!

Vakantieopvang

BSO bij Kibeo is altijd leuk! En tijdens schoolvakanties helemaal, want dan doen we er een schepje bovenop.

We vieren dan de VakantiemiX. Een uitdagend en gevarieerd programma voor vakantieopvang. Heel veel buiten bewegen, spelletjes doen, knutselen, gezonde hapjes maken en experimenten en proefjes doen. Tijdens de VakantiemiX kan je kind meedoen aan een heleboel uitdagende activiteiten. Niks moet, (bijna) alles mag, want het is tenslotte vakantie!

Schrijf je kind voor elke vakantie in via het Ouderportaal.

Ons onderwijs

Talent ontwikkelen:
We willen zoveel mogelijk aansluiten bij talenten en mogelijkheden van de kinderen. Ieder kind heeft het recht om zijn eigen kleurenpalet bij ons samen te stellen. Als team geven we sturing en/of begeleiding daar waar dat nodig is.

Betekenisvol leren:
De leefwereld, nieuwsgierigheid en behoeften van de kinderen wordt ondersteund wordt door inzet van
ontdekkend en bewegend leren.
Ieder kind heeft bij ons de kans zijn eigen talent te ontwikkelen. Dit doen zij door spelenderwijs te
experimenteren, te leren van en met elkaar en door ervaringen op te doen.

Ontmoeten:
Ons IKC is onderdeel van de Stadsweide en een ontmoetingspunt om mensen van verschillende generaties een plaats te geven om daar, van en met elkaar te leren, elkaar te ontmoeten en gezamenlijke activiteiten te ontplooien.